Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Lambert Adams, molenaarsknecht en molenaar, geboren te Hunsel op 6 augustus 1881, zoon van Pieter Joannes Hubertus Adams en Barbara Peeters.


Hij is getrouwd te Helden op 23 augustus 1909 (1) met
Aldegonda Cornelia Pubben, geboren te Helden op 24 november 1886, overleden aldaar op 25 augustus 1913, dochter van Peter Johan Pubben en Johanna van Roij.

Hij is getrouwd te Helden op 12 november 1917 (2) met
Willemina Gommans, geboren te Helden op 15 februari 1890, dochter van Peter Gommans en Gertrudis Sanders.
(Zij is eerder getrouwd te Helden op 17 april 1909 met Theodorus van Maris, landbouwer, geboren te Helden rond 1881, zoon van Hermanus van Maris en Hendrina Barbara Janssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina