Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacob Schroijen, akkerbouwer en landbouwer, geboren te Kessenich (B) op 6 februari 1816, overleden te Grathem op 23 december 1870, zoon van Mathieu Schrooijen en Johanna Schakers.


Hij is getrouwd te Grathem op 9 september 1847 met
Anna Maria van de Voort, landbouwster, geboren te Wessem op 3 juni 1819, overleden te Grathem op 5 maart 1861, dochter van Johannes van de Voort en Joanna Haffenter.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Mathijs, geboren te Grathem op 8 maart 1852, overleden aldaar op 3 augustus 1865.
  • 4 : Joannes Hubertus, geboren te Grathem op 30 oktober 1854, overleden aldaar op 22 juni 1861.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina