Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Arnoldus Willekens, knecht, geboren te Weert rond 1843, overleden aldaar op 6 november 1929, zoon van Mattheus Willekens en Antoinetta Vos.


Hij is getrouwd te Grathem op 13 april 1887 met
Anna Gertrudis Hubertina Verwielen, dienstmeid, geboren te Grathem op 16 juni 1853, wonende te Neer, overleden te Nederweert op 9 december 1916, dochter van Petrus Verwielen en Anna Maria Gertrudis Verheijden.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina