Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Hubertina Linnarts, dienstmeid, geboren te Beegden op 1 januari 1835, overleden te Schaerbeek (B) op 26 januari 1904, dochter van Antonius Linnaertz en Cornelia Timmermans.


Zij is getrouwd te Grathem op 14 mei 1866 met
Peter Theodorus Verbruggen, geboren te Grathem op 28 oktober 1832, overleden aldaar op 27 februari 1899, zoon van Godefridus Verbruggen en Maria Gertrudis Neeten.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Antonius Hubertus, geboren te Grathem op 25 mei 1868, overleden aldaar op 8 februari 1872.
  • 5 : Hendrik Antonius, geboren te Grathem op 14 mei 1873, overleden aldaar op 24 februari 1878.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina