Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Catharina Boerenkamp, geboren te Hunsel op 1 januari 1887, overleden te Tegelen op 25 augustus 1961, dochter van Cornelis Boerenkamp en Anna Mechtildis Schröder.


Zij is getrouwd te Beesel op 13 april 1928 met
Joannes Hubertus Joosten, landbouwer, geboren te Beesel op 2 januari 1881, overleden aldaar op 22 oktober 1950, zoon van Johannes Joosten en Anna Catharina Houtakkers.
(Hij is eerder getrouwd te Beesel op 10 januari 1913 met Hubertina Franssen, geboren te Beesel op 23 december 1886, overleden aldaar op 6 september 1927, dochter van Willem Franssen en Aldegonda Franssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina