Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Mathijs Vleeshouwers, rijwielhersteller, geboren te Stramproy op 17 april 1889, wonende te Hunsel, overleden te Weert op 24 april 1955, begraven te Hunsel, zoon van Peter Joannes Hubertus Vleeshouwers en Maria Catharina Keulen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 27 mei 1932 met
Anna Maria Theunissen, geboren te Hunsel op 16 april 1897, overleden te Horn (V) op 22 oktober 1993, begraven te Hunsel, dochter van Henricus Theunissen en Anna Margaretha Sentjens.
(Zij is eerder getrouwd te Weert op 15 april 1925 met Peter Hubertus Koolen, rijwielhersteller, geboren te Kessenich op 20 januari 1891, overleden te Hunsel op 16 juli 1931, zoon van Leonardus Koolen en Maria Gertrudis Hubertina Coolen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina