Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Hubertina van de Schoor, geboren te Hunsel op 11 juni 1892, overleden op 15 mei 1986, begraven te Hunsel, dochter van Joannes Hubertus van de Schoor en Elisabeth Vleeshouwers.


Zij is getrouwd te Hunsel op 9 april 1926 met
Peter Joannes Hubertus Corsten, landbouwer, geboren te Grathem op 27 december 1887, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 20 maart 1956, begraven aldaar, zoon van Laurentius Corsten en Maria Gertrudis Verlinden.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina