Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmina Havens, dienstmeid en landbouwster, geboren te Nederweert op 18 november 1841, overleden aldaar op 4 augustus 1931, dochter van Gerardus Havens en Henriette Cloudt.


Zij is getrouwd te Hunsel op 9 april 1880 met
Peter Mathijs Gubbels, dienstknecht, geboren te Nederweert op 14 mei 1837, overleden aldaar op 15 februari 1920, zoon van Antonius Gubbels en Adriane Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Joannes, geboren te Nederweert op 9 juli 1882.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina