Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Cleutjens, landbouwster, geboren te Hunsel-Haler op 19 december 1834, overleden te Hunsel op 9 mei 1897, dochter van Pierre Cleutjens en Hendrine Deckers.


Zij is getrouwd te Hunsel op 30 maart 1883 met
Jan Tilmans, dienstknecht en landbouwer, geboren te Hunsel-Haler op 2 mei 1832, overleden te Hunsel op 21 december 1887, zoon van Pieter Mathias Tilmans en Joanna Baetsen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina