Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Christiaan Vries, landbouwer, geboren te Neeritter op 8 januari 1815, overleden te Grathem op 29 januari 1883, zoon van Joannes Vries en Maria Magdalaine Massé.


Hij is getrouwd te Weert op 11 september 1854 met
Maria Gertrudis Muijsers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Stramproy op 11 juni 1818, overleden te Hunsel op 30 januari 1886, dochter van Theodoor Muijsers en Johanna Catharina Windelen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina