Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Martinus van den Heuvel, landbouwer en arbeider, geboren te Thorn op 22 oktober 1820, wonende aldaar en te Grathem, overleden aldaar op 26 oktober 1891, zoon van Lambert van den Heuvel en Cornelia Meekels.


Hij is getrouwd te Thorn op 26 april 1851 met
Elisabeth Hendrikx, dienstmeid en landbouwster, geboren te Hunsel op 21 juli 1829, wonende te Thorn en te Grathem, overleden te Hunsel op 25 februari 1886, dochter van Mathias Hendricx en Gertrude Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Doodgeboren dochter, geboren te Hunsel op 10 oktober 1861.
  • 6 : Aldegunda Hubertina, geboren te Hunsel op 30 september 1862, overleden aldaar op 26 maart 1864.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina