Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Helena van de Groote Port, landbouwster, geboren te Hunsel op 17 augustus 1844, overleden aldaar op 11 januari 1923, dochter van Pierre Jean van de Port en Maria Catharina Colen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 5 januari 1882 met
Petrus Hubertus Cleutjens, landbouwer, geboren te Ittervoort op 19 september 1849, overleden te Hunsel op 19 januari 1924, zoon van Jean Cleutjens en Joanna Maria Buchters.
(Hij is eerder getrouwd te Hunsel op 15 april 1874 met Anna Helena Gielen, landbouwster, geboren te Hunsel op 6 oktober 1845, overleden te Ittervoort op 12 januari 1880, dochter van Jacobus Gielen en Marie Stockmans.)

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Maria Catharina, geboren te Hunsel op 14 maart 1890, overleden aldaar op 1 juni 1890.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina