Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Gerris, geboren te Hunsel op 6 oktober 1871, overleden te Helden-Beringe op 28 april 1959, dochter van Jan Mathijs Gerris en Helena Joosten.


Zij is getrouwd te Helden op 22 september 1891 met
Pius Hendrik Jacob Reijnen, molenaar, geboren te Meerlo op 14 december 1862, overleden te Helden op 3 juni 1945, zoon van Michiel Reijnen en Anna Elisabeth Joosten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina