Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Korsten, dienstmeid, geboren te Hunsel op 1 december 1860, overleden aldaar op 23 januari 1935, dochter van Jacobus Korsten en Anna Linssen.


Zij is getrouwd te Grathem op 25 april 1889 met
Theodor Teuwen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Kinrooi (B) rond 1855, overleden te Hunsel op 23 januari 1936, zoon van Joannes Mathias Teuwen en Helena Schroijen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina