Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Gielissen, landbouwster.


Zij was gehuwd met
Joannes Henricus van Nieuwenhoven, landbouwer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Geertrudis, geboren te Nederweert rond 1816, overleden aldaar op 25 oktober 1869.
    Zij was gehuwd met Petrus Joannes Hulsers, landbouwer, geboren te Nederweert op 3 december 1824, overleden aldaar op 4 maart 1891, zoon van Jan Mathijs Hulsers en Joanna Maria van Dueren.
    (Hij is later getrouwd te Nederweert op 26 januari 1870 met Joanna Maria Bongers, landbouwster, geboren te Nederweert op 30 augustus 1833, overleden aldaar op 23 april 1907, dochter van Lambert Bongers en Christine Bloemers.)
  • 2 : Joanna Maria, geboren te Weert op 7 februari 1825, overleden aldaar op 7 oktober 1886.
    Zij is getrouwd te Weert op 15 januari 1851 met Jacobus Verstappen, landbouwer, geboren te Hunsel op 25 juli 1825, overleden te Weert op 6 december 1889, zoon van Willem Verstappen en Anna Maria Verwijlen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina