Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Adrianus Brunenberg, landbouwer, geboren te Hunsel op 7 april 1860, overleden te Venray op 14 september 1934, zoon van Theodorus Bruenenberg en Joanna Catharina Heerings.


Hij is getrouwd te Hunsel op 29 januari 1885 met
Anna Maria Verbael, landbouwster, geboren te Weert op 10 mei 1855, overleden te Hunsel op 18 april 1923, dochter van Jan Mathijs Verbael en Anna Mechtildis op de Buijs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Mathijs, geboren te Hunsel op 14 november 1894, overleden te Weert op 21 februari 1973.
  • 2 : Aldegonda Mechtildis, geboren te Hunsel op 13 februari 1900, overleden te Weert-Berlo op 20 april 1985, begraven te Weert-Leuken.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina