Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Josephina Linssen, landbouwster, geboren te Hunsel op 30 augustus 1830, overleden aldaar op 20 september 1910, dochter van Godefridus Linssen en Anna Maria van Ratingen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 20 april 1879 met
Hendrik Cleutjens, landbouwer, geboren te Hunsel op 7 december 1846, overleden aldaar op 12 januari 1923, zoon van Pierre Mathieu Cleutjens en Marie Catherine Vandael.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina