Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Barbara Hubertina Schaekers, dienstmeid, geboren te Kinrooi (B) op 29 oktober 1859, overleden te Ittervoort op 12 juli 1888, dochter van Theodorus Schaekers en Gertrudis Sevens.


Zij is getrouwd te Hunsel op 11 april 1885 met
Leonard Sentjens, bouwknecht en bierbrouwer, geboren te Ittervoort op 28 maart 1855, overleden te Maasbracht op 28 februari 1931, zoon van Jacques Sentjens en Lucia Vaassen.
(Hij is later getrouwd te Grathem op 21 april 1900 met Lucia Henderickx, landbouwster, geboren te Grathem op 13 december 1864, overleden te Maasbracht op 10 november 1919, dochter van Petrus Henderickx en Catharina Verheijden.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Lucia, geboren te Ittervoort op 19 januari 1888, overleden aldaar op 5 oktober 1888.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina