Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Hubertus van der Poel, landbouwer, geboren te Grathem op 6 april 1894, overleden te Horn (Maaslandkliniek) op 13 februari 1964, zoon van Godefridus van der Poel en Maria Gertrudis Hubertina Deckers.


Hij is getrouwd te Nederweert op 24 december 1926 met
Wilhelmina Hubertina van Bogget, geboren te Grathem op 3 november 1894, overleden te Weert (Z) op 8 juni 1960, dochter van Peter Joannes van Bogget en Anna Catharina van den Heuvel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelia Gertruda Elisabeth, geboren te Grathem rond 1928, overleden aldaar op 18 mei 1931.
  • 2 : Godfried Johannes Hubertus, geboren te Grathem rond 1932, overleden aldaar op 31 mei 1933.
  • 3 : Doodgeboren dochter, geboren te Grathem op 1 februari 1936.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina