Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrina Verberne, landbouwster, geboren te Mierlo op 12 september 1816, overleden te Weert op 13 maart 1888, dochter van Pieter Verberne en Anna Maria van Eckendonk.


Zij is getrouwd te Weert op 2 mei 1840 met
Lambert Geelen, timmerman, geboren te Weert op 1 januari 1802, overleden aldaar op 7 december 1863, zoon van Joannes Geelen en Anna Wiermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, landbouwster, geboren te Weert op 5 maart 1843, overleden te Hunsel op 24 augustus 1927.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 3 april 1875 met Peter Jacobus Peeters, dienstknecht en landbouwer, geboren te Hunsel op 7 februari 1850, overleden aldaar op 3 mei 1927, zoon van Henricus Peeters en Christine Deckers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina