Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Hubertus Visser, rijksambtenaar, geboren te Stramproy op 22 december 1844, zoon van Pieter Visser en Wilhelmina Catharina van Ooyen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 15 september 1885 met
Maria Agnes Lemmens, landbouwster, geboren te Bunde op 19 juni 1853, dochter van Gerard Lemmens en Maria Joanna Zegers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Wilhelmina, geboren te Hunsel op 29 januari 1887.
  • 3 : Maria Anna, geboren te Hunsel op 29 januari 1887.
    Zij is getrouwd te Weert op 11 oktober 1909 met Alexander Henricus Josephus Arnould, tolbeambte, geboren te Antwerpen (B) rond 1885, zoon van Jan Joseph Arnould en Maria Theresia Gille.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina