Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Martinus Renier Deckers, geboren te Hunsel op 22 maart 1898, overleden te Weert (V) op 19 augustus 1983, begraven te Kelpen-Oler, zoon van Hermanus Deckers en Petronella Hubertina van Roij.


Hij is getrouwd te Nederweert op 29 mei 1931 met
Aldegonda Hubertina Cuijpers, geboren op 3 maart 1904, overleden op 22 november 1998, begraven te Oler, dochter van Laurensius Cuijpers en Maria Elisabeth Coolen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina