Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Aldegonda Deckers, geboren te Hunsel op 16 februari 1890, overleden te Weert (Z) op 9 juni 1971, begraven te Ospel op 12 juni 1971, dochter van Hermanus Deckers en Petronella Hubertina van Roij.


Zij is getrouwd te Grathem op 10 april 1931 met
Gabriël Franciscus Leën, geboren te Nederweert op 3 januari 1890, overleden te Weert op 3 augustus 1974, begraven te Ospel op 8 augustus 1974, zoon van Peter Joseph Leën en Maria Ida Geuns.
(Hij was weduwnaar van Maria Hubertina Giessen, geboren te Wessem rond 1895, overleden te Nederweert op 27 juni 1928, dochter van Antonius Petrus Giessen en Maria Catharina Maréchal.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina