Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Hubertina Palmen, geboren te Hunsel op 14 februari 1898, overleden te Grathem op 12 april 1962, begraven te Oler, dochter van Godefridus Palmen en Maria Geertrudis van Roij.


Zij is getrouwd te Hunsel op 6 juli 1928 met
Christiaan Hubertus Creemers, landbouwer, geboren te Hunsel op 11 september 1897, overleden te Heythuysen op 24 juli 1984, begraven te Oler, zoon van Peter Mathijs Creemers en Johanna Maria Hubertina Snijders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joseph Hubert Marie, geboren te Grathem rond 1935, wonende aldaar, overleden te Weert op 8 augustus 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina