Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus van Pol, landbouwer en arbeider, geboren te Weert rond 1821, overleden te Nederweert op 17 november 1916, zoon van Petrus van Pol en Maria Joanna Vermeulen.


Hij was gehuwd met
Elisabeth Princen, landbouwster.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubertina, arbeidster, geboren te Weert op 12 november 1852, overleden te Venray op 2 maart 1937.
    Zij is getrouwd te Weert op 1 februari 1892 met Peter Mathijs Gabriëel, dienstknecht, geboren te Grathem op 29 september 1851, overleden te Weert op 9 december 1921, zoon van Charles Louis Gabriëel en Joanna van Goor.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina