Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathis Christis, landbouwer, geboren te Neeritter op 9 maart 1815, overleden te Nederweert op 7 januari 1891, zoon van Hendrik Christis en Catharina Tulkens.


Hij is getrouwd te Hunsel op 7 oktober 1840 met
Jeanne Marie Wulmsen, dienstmeid, geboren te Nederweert op 8 februari 1815, overleden te Weert op 3 april 1884, dochter van Wilhelmus Wulmsen en Helena Vossen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Elisabeth, geboren te Grathem op 26 februari 1841, overleden te Weert op 4 oktober 1869.
    Zij was gehuwd met Cornel Hubert Halcour.
  • 3 : Peter Henricus, landbouwer, geboren te Grathem op 15 oktober 1844, overleden te Nederweert op 15 november 1923.
    Hij is getrouwd te Weert op 4 februari 1869 met Joanna Caharina Vonken, geboren te Weert op 1 juli 1848, overleden te Nederweert op 29 november 1918, dochter van Wilhelmus Vonken en Jeanne Vaessen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina