Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johan Antoon Muller, commies, geboren te Maastricht op 22 augustus 1811, zoon van Philio Lodewijk Statius Muller en Maria Elisabeth Kroll.


Hij is getrouwd te Maastricht op 23 mei 1839 met
Maria Gertrudis Ghijsen, geboren te Maastricht op 30 januari 1816, overleden te Stevensweert op 24 april 1847, dochter van Nicolaas Ghijsen en Catharina Lenaerts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Josevina, geboren te Maastricht op 12 februari 1839, overleden te Neeritter op 28 januari 1841.
  • 3 : Elisabeth Rosa Clara, dienstbode, geboren te Neeritter op 25 januari 1844.
    Zij is getrouwd te Brussel op 30 december 1871 met Albert Mailly, schilder, geboren te Brussel op 15 december 1819, zoon van Benoit Joseph Mailly en Petronella Marie Dero.
    (Hij was weduwnaar van Marie Catharine Koekelkoren, overleden te Brussel op 3 juni 1866.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina