Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Bernardina Rijks, dienstbode, geboren te Heythuysen op 15 augustus 1890, dochter van Gerardus Rijks en Maria Catharina Verstappen.


Zij is getrouwd te Nederweert op 21 april 1922 met
Laurentius Hubertus Wulmsen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 28 juni 1886, zoon van Willem Wulmsen en Dorethea Gubbels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gertrudis Wilhelmina, geboren te Nederweert rond 1925, overleden aldaar op 14 mei 1927.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina