Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Verstappen, dienstmeid, geboren te Hunsel op 16 januari 1852, overleden te Heythuysen op 19 januari 1932, dochter van Peter Verstappen en Joanna Seunis.


Zij is getrouwd te Hunsel op 5 april 1888 met
Gerardus Rijks, landbouwer, geboren te Heythuysen op 1 juli 1845, overleden aldaar op 20 februari 1913, zoon van Theodore Rijks en Guillemine Abrahams.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina