Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Wilhelmina Palmen, geboren te Ell op 9 november 1905, overleden te Nederweert, begraven te Someren-Heide, dochter van Godefridus Palmen en Maria Geertrudis van Roij.


Zij is getrouwd te Hunsel op 30 april 1937 met
Wilhelmus Hubertus Winkelmolen, landbouwer, geboren te Grathem op 10 november 1897, overleden te Someren-Heide op 26 januari 1964, zoon van Peter Mathijs Hubertus Winkelmolen en Hubertina van Lier.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Mathias Godefridus, geboren te Nederweert rond 1938, overleden aldaar op 30 oktober 1942.
  • 2 : Hubertina Maria Gertrudis, geboren te Nederweert rond 1939, overleden te Weert op 3 november 1942.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina