Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Lucia Hubertina van de Winkel, geboren te Neeritter op 7 september 1870, overleden te Ophoven (B) op 25 april 1953, dochter van Peter van de Winkel en Elisabeth Creemers.


Zij is getrouwd te Ophoven (B) op 24 april 1897 (1) met
Christiaan Peter Hamakers, metselaar, geboren te Ophoven (B) op 15 oktober 1865, overleden aldaar op 24 maart 1898, zoon van Peter Jean Hamakers en Maria Catharina Smeets.

Zij is getrouwd te Ophoven (B) op 29 januari 1899 (2) met
Joannes Peeters, werkman, geboren te Ophoven (B) op 7 maart 1873, overleden aldaar op 7 juni 1905, zoon van Theodoris Peeters en Maria Schrooijen.

Zij is getrouwd te Ophoven (B) op 2 april 1907 (3) met
Josephus Hubertus Brouns, geboren te Ophoven (B) op 25 mei 1861, zoon van Theodorus Brouns en Maria Baens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina