Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Mathijs Palmen.


Hij was gehuwd met
Maria Getrudis Gijbels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacomina, landbouwster, geboren te Stramproy op 21 november 1836, overleden aldaar op 12 juni 1912.
    Zij is getrouwd te Stramproy op 24 september 1863 met Hendricus Nouwen, landbouwer, geboren op 29 mei 1834, overleden te Stramproy op 19 juni 1910, zoon van Joannes Nouwen en Anna van Deur.
  • 2 : Godefridus, dienstknecht en landbouwer, geboren te Stramproy op 5 augustus 1849, overleden te Hunsel op 15 oktober 1935.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 8 oktober 1886 met Maria Geertrudis van Roij, landbouwster, geboren te Nederweert op 17 juni 1868, overleden te Weert op 11 november 1945, dochter van Henricus van Roij en Joanna Kuppens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina