Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth van Brunenberg, dienstmeid, geboren te Hunsel op 21 maart 1889, wonende te Swalmen, overleden te Roermond (V) op 14 oktober 1975, begraven te Swalmen, dochter van Petrus Joannes Brunenberg en Hendrina van Pol.


Zij is getrouwd te Maasniel op 7 juli 1913 met
Hendrik Kessels, landbouwer, geboren te Maasniel op 1 oktober 1881, wonende te Swalmen, zoon van Peter Hubertus Kessels en Cornelia Aelmans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina