Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Bernardina Hubertina Roijen, landbouwster, geboren te Hunsel op 31 mei 1860, dochter van Gerardus Roijen en Jeanne Marie Deckers.


Zij is getrouwd te Hunsel op 19 januari 1888 met
Joannes Hendrik Deckers, landbouwer, geboren te Hunsel op 20 oktober 1863, overleden te Maaseik-Gremelslo op 4 januari 1936, zoon van Peter Joannes Deckers en Wilhelmina Verhees.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Joannes, geboren te Hunsel op 28 maart 1888, overleden aldaar op 30 maart 1888.
  • 2 : Anna Maria, geboren te Hunsel op 28 februari 1889.
    Zij is getrouwd te Maaseik op 26 mei 1913 met Renier Joseph Hubert Brouns, landbouwer, geboren te Maaseik op 18 januari 1885, zoon van Mathias Brouns en Joanna Verstappen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina