Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth van Geleuken, geboren te Grathem op 27 april 1855, overleden te Weert op 3 januari 1894, dochter van Peter Mathijs van Geleuken en Anna Maria Gubbels.


Zij is getrouwd te Weert op 2 april 1891 met
Antoon Peter Joannes Hubertus van Mierlo, landbouwer, geboren te Weert op 28 maart 1866, overleden aldaar op 14 januari 1937, zoon van Antonie van Mierlo en Anna Elisabeth Korten.
(Hij is later getrouwd te Weert op 12 januari 1898 met Anna Hendrina Hendricks, geboren te Nederweert op 30 oktober 1865, overleden aldaar op 22 april 1943, dochter van Leonardus Hendericks en Anna Geertrudis Frencken.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina