Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Helena van Roij, geboren te Nederweert-Leveroy op 22 december 1905, overleden te Neerkant op 24 september 1940, dochter van Godefridus van Roij en Maria Gertrudis Verstappen.


Zij is getrouwd te Baexem op 20 september 1940 met
Wilhelmus Josephus Ulen, landbouwer, geboren te Deurne-Neerkant op 6 maart 1903, overleden te Deurne op 14 mei 1996, zoon van Peter Hendricus Ulen en Petronella van Calis.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina