Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Hubertina Henderickx, landbouwster, geboren te Grathem op 3 september 1853, overleden te Roermond op 7 oktober 1932, dochter van Mathias Henderickx en Lucie Berben.


Zij is getrouwd te Hunsel op 25 april 1879 (1) met
Rutgerus van Geneijgen, schrijnwerker, geboren te Hunsel op 30 december 1843, overleden te Roermond op 16 mei 1891, zoon van Mathijs van Geneijgen en Hendrina Dirix.

Zij is getrouwd te Roermond op 31 mei 1892 (2) met
Petrus Hubertus Gerardus Wijers, klerk, geboren te Roermond op 24 september 1854, overleden aldaar op 10 maart 1932, zoon van Engelbertus Wijers en Emelia Theresia Troosters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina