Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Mathijs Hubertus Franssen, venter, geboren te Neeritter op 19 juni 1865, overleden te Amsterdam op 29 juni 1898, zoon van Nicolaas Franssen en Maria Helena Smeets.


Hij is getrouwd te Amsterdam op 10 maart 1897 met
Aleida Margrietha van der Sluis, geboren te Haarlem op 3 december 1866, overleden te Amsterdam in het jaar 1940, dochter van Jilk van der Sluis en Elsje Bloemberg.
(Zij is later getrouwd te Amsterdam op 26 juli 1899 met (en gescheiden op 26 mei 1923 van) Jan Kok, geboren te Amsterdam.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina