Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jean Heuvelmans, kleermaker, geboren te Nederweert op 5 januari 1819, overleden te Weert op 30 januari 1887, zoon van Antoine Heuvelmans en Marie Stappers.


Hij is getrouwd te Weert op 3 mei 1848 met
Joanna Catharina Baents, dienstmeid, geboren te Neeritter op 11 januari 1825, overleden te Weert op 13 mei 1908, dochter van Lambert Baents en Catharine Arets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antoon, kleermaker, geboren te Weert op 28 september 1852, overleden aldaar op 14 februari 1899.
    Hij is getrouwd te Weert op 20 juli 1893 met Aldegonda Jansen, naaister, geboren te Tungelroy op 21 november 1861, overleden te Weert op 16 februari 1908, dochter van Petrus Jansen en Wilhelmina Wijermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina