Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Thomas Hubertus Dehing, dienstknecht en landbouwer, geboren te Molenbeersel (B) op 13 januari 1847, overleden te Neeritter op 27 september 1898, zoon van Peter Joannes de Hing en Helena Kunnen.


Hij is getrouwd te Neeritter op 1 juli 1880 met
Maria Elisabeth Hubertina Bastiaanse, landbouwster, geboren te Vaals op 17 december 1841, overleden te Neeritter op 7 maart 1922, dochter van Cornelis Bastiaanse en Maria Catharina Cremers.
(Zij is eerder getrouwd te Neeritter op 20 april 1871 met Karel Hubertus Verheijden, houtzager, geboren te Neeritter op 10 april 1847, overleden aldaar op 27 augustus 1875, zoon van Michiel Verheijden en Maria Catharina Theulen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina