Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Renier Hubertus Coolen, landbouwer, geboren te Hunsel op 29 maart 1895, overleden op 2 juli 1977, begraven te Haler, zoon van Martinus Hubertus Coolen en Catharina Elisabeth Hoeken.


Hij is getrouwd te Hunsel op 19 september 1924 met
Hubertine Gertrude Anne Marie Verhijden, geboren te Herstal (B) op 18 september 1895, overleden op 11 december 1985, begraven te Haler op 14 december 1985, dochter van Jean Mathieu Verhijden en Marie Jeanne Hubertine Duijssens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus Hubertus, geboren te Hunsel op 7 januari 1931, overleden aldaar op 5 mei 1931.
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Hunsel op 5 december 1935.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina