Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Christina Franssen, geboren te Neeritter op 31 maart 1872, overleden te Stevensweert op 4 augustus 1949, dochter van Nicolaas Franssen en Maria Helena Smeets.


Zij is getrouwd te Stevensweert op 2 september 1898 met
Lambert Dirkx, kleermaker, geboren te Stevensweert op 22 juni 1870, overleden te Heerlen op 3 december 1951, zoon van Peter Hubertus Dirkx en Anna Petronella van Liebergen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina