Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Reinier Hubertus Franssen, kleermaker, geboren te Neeritter op 9 maart 1862, overleden te Venlo op 1 februari 1937, zoon van Nicolaas Franssen en Maria Helena Smeets.


Hij is getrouwd te Beek op 9 januari 1888 (1) met
Anna Gertrudis Luiten, naaister, geboren te Beek op 30 augustus 1854, overleden te Heerlen op 23 februari 1900, dochter van Willem Luiten en Anna Maria Lemmens.

Hij is getrouwd te Venray op 21 oktober 1901 (2) met
Jacoba Tijssen, geboren te Venray op 14 juli 1858, overleden te Horst op 24 mei 1934, dochter van Jan Tijssen en Caspardina Lovendael.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina