Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hubertus Snijkers, geboren te Grathem op 27 januari 1902, overleden op 30 september 1987, begraven te Neeritter, zoon van Jacobus Hubertus Snijkers en Catharina Hubertina Verlaek.


Hij is getrouwd te Neeritter op 9 oktober 1931 met
Maria Elisabeth Munnecom, geboren te Neeritter op 23 november 1900, overleden aldaar op 29 april 1982, dochter van Joannes Hubertus Munnecom en Petronella Hubertina Cornelia Pex.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina