Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Hubertina Gertruda Snijkers, geboren te Neeritter op 26 januari 1894, overleden op 22 juli 1985, begraven te Leveroy, dochter van Jacobus Hubertus Snijkers en Catharina Hubertina Verlaek.


Zij is getrouwd te Neeritter op 9 mei 1941 met
Joannes Hubertus van Roij, landbouwer, geboren te Grathem op 1 maart 1897, overleden op 20 maart 1984, begraven te Leveroy, zoon van Peter Joannes van Roij en Anna Maria Broens.
(Hij is eerder getrouwd te Grathem op 11 februari 1927 met Barbara Gertrudis Petronella Mols, geboren te Grathem op 10 januari 1901, overleden te Weert op 21 oktober 1937, begraven te Leveroy, dochter van Cornelis Mols en Maria Catharina Coenen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina