Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Willem Sanders, kleermaker.


Hij was gehuwd met
Aldegondis Vanderstraeten, kleermaakster.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Helena, naaister, geboren te Beeck (B) op 15 juni 1852, overleden te Hunsel op 25 januari 1938.
    Zij is getrouwd te Beeck (B) op 22 juli 1888 (1) met Pieter Jacobus Reijnders, dienstknecht, geboren te Grote Brogel op 2 maart 1861, overleden te Beeck (B) op 25 december 1890.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 6 april 1893 (2) met Joannes Paulus Hubertus Hendrikx, timmerman, geboren te Hunsel op 25 juni 1857, overleden aldaar op 7 november 1941, zoon van Michiel Hendrikx en Maria Catharina van Pol.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina