Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Aldegonda Hendrikx, geboren te Beeck (B) op 19 augustus 1895, overleden te Roermond (Z) op 30 maart 1989, begraven te Ittervoort, dochter van Joannes Paulus Hubertus Hendrikx en Anna Maria Helena Sanders.


Zij is getrouwd te Hunsel op 14 september 1923 met
Henricus Hubertus Vleeshouwers, landbouwer, geboren te Weert op 17 mei 1891, overleden te Roermond (Z) op 22 januari 1975, begraven te Ittervoort, zoon van Hubertus Vleeshouwers en Anna Catharina Laenen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Dorothea, geboren te Hunsel op 20 juni 1925, overleden te Weert op 16 december 2016, gecremeerd aldaar op 23 december 2016.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina