Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Karis, werkman en landbouwer, geboren te Neeritter op 30 januari 1839, overleden te Weert op 9 maart 1902, zoon van Martin Caris en Elisabeth Hansen.


Hij is getrouwd te Weert op 16 juli 1866 (1) met
Maria Elisabeth Pleunis, landbouwster, geboren te Weert op 23 oktober 1836, overleden aldaar op 7 mei 1892, dochter van Hendrik Pleunis en Maria Christina Wolfs.

Hij is getrouwd te Hunsel op 19 april 1895 (2) met
Hendrina Hubertina Deckers, geboren te Hunsel op 25 november 1854, dochter van Laurent Deckers en Jeanne Marie Mertens.
(Zij is later getrouwd te Weert op 12 januari 1903 met Hubertus Fermans, landbouwer, geboren te Weert op 26 november 1843, zoon van Hermanus Fermans en Margaretha Driesens. (Hij was weduwnaar van Anna Elisabeth Pepels.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina