Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Mathijs Creemers, dienstknecht, geboren te Stramproy op 24 oktober 1800, overleden aldaar op 31 januari 1885, zoon van Theodorus Creemers en Helena Lenaerts.


Hij is getrouwd te Stramproy op 10 mei 1837 met
Catharina Elisabeth Houben, landbouwster, geboren te Stramproy op 4 november 1816, overleden aldaar op 11 januari 1894, dochter van Jan Houben en Anna Catharina Crouwels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina, geboren te Stramproy op 26 augustus 1840, overleden te Weert op 11 november 1928.
    Zij is getrouwd te Stramproy op 20 januari 1865 met Leonard Nijsen, kuiper, geboren te Weert op 11 februari 1836, overleden aldaar op 18 januari 1919, zoon van Jan Arnold Nijssen en Jacomina Souts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina