Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Elisabeth Hendrikx, geboren te Beek (B) op 25 december 1893, overleden te Hunsel op 21 september 1955, dochter van Joannes Paulus Hubertus Hendrikx en Anna Maria Helena Sanders.


Zij is getrouwd te Hunsel op 23 mei 1924 met
Peter Joannes van Diepen, landbouwer, geboren te Weert op 8 augustus 1887, overleden te Hunsel op 13 juli 1943, zoon van Peter Joannes van Diepen en Maria Gertrudis Kuepers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth Josephina, geboren te Hunsel op 20 maart 1931, overleden aldaar op 21 april 1931.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina