Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Mathijs Hubertus Govaerts, brievenbesteller, geboren te Hunsel op 8 maart 1901, overleden te Tegelen op 28 mei 1977, zoon van Wilhelmus Govaerts en Anna Maria Kuppens.


Hij is getrouwd te Schoten (NH) op 16 oktober 1923 met
Ida Faessen, geboren te Tegelen op 9 november 1900, overleden aldaar op 28 augustus 1978, dochter van Godefridus Faessen en Anna Maria Steeghs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina