Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Hubertina Kusters, geboren te Hunsel op 17 juni 1902, overleden op 10 oktober 1968, begraven te Ittervoort, dochter van Jacob Hubert Kusters en Catharina Hubertina Mols.


Zij is getrouwd te Hunsel op 26 mei 1939 met
Joannes Hubertus Kuijpers, geboren te Ittervoort op 27 januari 1901, overleden te Stramproy (V) op 8 februari 1985, begraven te Ittervoort, zoon van Peter Joannus Kuijpers en Anna Maria Hubertina Coolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Jacobus Maria, geboren te Ittervoort op 11 februari 1940, overleden aldaar op 12 februari 1940.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina