Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Helena Hubertina Niessen, geboren te Grathem op 6 april 1891, overleden te Roermond (Z) op 19 december 1961, dochter van Theodorus Hubertus Niessen en Joanna Hubertina Scheers.


Zij is getrouwd te Grathem op 17 augustus 1910 met
Leonard Joseph Hubert Driessens, schrijnwerker en caféhouder, geboren te Thorn rond 1887, zoon van Theodorus Driessens en Antonetta Hubertina Moers.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Joseph Hubert, geboren te Grathem op 4 februari 1913, overleden te Horn op 22 april 1938.
  • 5 : Antonius Franciscus Hubertus, geboren te Grathem op 19 februari 1920, overleden aldaar op 22 december 1922.
  • 6 : Henricus Hubertus, smid, geboren te Grathem op 22 november 1921, overleden te Solingen (D) op 4 november 1944.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina