Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerardus Jacobus Govaerts, landbouwer en werkman, geboren te Hunsel op 23 mei 1899, zoon van Wilhelmus Govaerts en Anna Maria Kuppens.


Hij is getrouwd te Hunsel op 4 juni 1926 met
Maria Catharina Janssen, geboren te Molenbeersel (B) rond 1894, dochter van Joannes Janssen en Maria Catharina Creemers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Hunsel op 28 december 1927.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina